Vanaf dinsdagavond eind maart 2016  zal er weer gestart worden met de trainingen voor de wat meer recreatief geörienteerde groep. De trainingen zullen beginnen om 18.30 uur en we verzamelen bij het clubhuis van Mountainbikeclub Oss aan de Aengelbertlaan te Oss. De trainingen zullen ongeveer tot 20.30 uur gaan duren.

Ook zullen er in het weekend tochten gereden worden dit kan zowel zaterdag of zondag zijn. Er zal voornamelijk op de MTB in de bossen getraind worden, natuurlijk zal er ook een enkele keer op de weg gereden worden.

De trainingen zijn voor iedereen en van alle niveaus toegankelijk van beginner tot gevorderde. Het is de bedoeling dat je “flink moe gaat worden”, iedereen natuurlijk op zijn eigen manier. En met de bekende Brabantse gezelligheid. Er zullen geen wedstrijden gereden worden maar de bedoeling is om  tourtochten en een paar prestatietochten te rijden gaan rijden. Ben je zelf geïnteresseerd of denk je dat je vrouw of vriendin wil gaan fietsen, je bent altijd welkom om een paar keer op proef mee te trainen.

Helm dragen is wel verplicht.

Voor meer info neem contact op met Karin Uyl, zie contact info in menu contact.

   
Kusters.jpg
© Mountainbike Club Oss