Trainingen

Maandagavond en zaterdagmorgen :  Jeugd

De trainingen zullen altijd vertrekken vanuit het clubhuis van MCOSS aan de Aengelbertlaan 60, Oss. De training is op Zaterdagochtend van 09.30u-11.00u (eind September-eind tot Maart). In de zomer is de jeugdtraining op Maandagavond 18.30u -20.00u (eind Maart-eind tot September). 

Dinsdagavond: recreatief en Dames

Dinsdagavond vinden er twee trainingen plaats voor de damesgroep en de recreanten groep. De trainingen zullen beginnen om 18.30uur en we verzamelen bij het clubhuis van Mountainbikeclub Oss aan de Aengelbertlaan 60 te Oss.  Trainingen duren tot ongeveer 20:45 uur.

Woensdagavond: competitief 

De reguliere mountainbike trainingen  worden gegeven op woensdagavonden. De eerste training van het seizoen wordt gegeven in de week nadat de zomertijd ingaat. Tijden: van 18:30 tot 20:30/21:00; Plaats: clubhuis MCOss Aengelbertlaan 60, Oss. 

Iedereen is welkom om een keer mee te trainen, hoewel voor velen de dinsdagavond geschikter zal zijn om mee te beginnen. 

 

In de winter wordt er ook wel, buiten de club om, gefietst op woensdag avond langs de A59 tussen Geffen en Kruisstraat, hier zijn veel leden en andere clubs aanwezig om de nodige rondes te rijden. start bij club om 18:30 geen vaste trainier aanwezig.

 

Aflasting

Het kan natuurlijk voorkomen dat bij bepaalde omstandigheden zoals noodweer de training niet doorgaat, dit zal op de site vermeld worden, controleer daarvoor voor aanvang het gastenboek.

 

 

 

   
Kusters.jpg
© Mountainbike Club Oss