Vanmorgen hadden we een speciale training op het programma staan. In plaats van de standaard training op de zaterdagmorgen, hadden we een speciale gasttrainer. De dag was georganiseerd om alle vrijwilligers te bedanken die ons ook dit jaar weer uitstekend geholpen hebben. Zonder vrijwilligers kunnen wij als club tenslotte niets beginnen! Daarnaast was deze speciale training voor alle jeugdleden. Door de club was Bart Brentjens benaderd om deze training te verzorgen.

Bart Brentjens

Dankzij het mooie weer hadden we een grote opkomst van onze leden om van deze unieke kans gebruik te maken, zoals ook wel op de foto's is te zien. 

Grote opkomst

Van wat wij na afloop van de leden gehoord hebben, heeft iedereen het vandaag naar z'n zin gehad. Ze hebben leuke oefeningen voorgeschoteld gekregen. Na afloop heeft iedereen nog lang in het clubhuis rondgehangen onder het genot van een glaasje Cola, Cassis of kopje koffie. Wij als club kijken dan ook terug op een zeer geslaagde dag!

De overige foto's staan in ons fotoalbum: http://www.mountainbikeclub-oss.nl/index.php/fotoalbum/category/13-training-bart-brentjens

   
Kusters.jpg
© Mountainbike Club Oss